The Origional of the Andes
Alpacafarm Nederland

Juridisch

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV)
 
Persoonsgegevens die worden verwerkt
The Origional of the Andes kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van The Origional of the Andes, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op onze website aan The Origional of the Andes verstrekt.
The Origional of the Andes kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres
 
Waarom The Origional of the Andes deze gegevens nodig heeft
The Origional of the Andes verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan The Origional of the Andes uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.
 
Hoe lang The Origional of the Andes gegevens bewaart
The Origional of the Andes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
 
Delen met anderen
The Origional of the Andes verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 
In kaart brengen websitebezoek
Op de website van The Origional of the Andes worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvragen en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. The Origional of the Andes gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
 
Google Analytics
The Origional of the Andes maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van The Origional of the Andes bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan The Origional of the Andes te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. The Origional of the Andes heeft hier geen invloed op. The Origional of the Andes heeft Google geen toestemming gegeven om via The Origional of the Andes verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
 
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen info@theorigionaloftheandes.nl. The Origional of the Andes zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
 
Beveiligen
The Origional of the Andes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van The Origional of the Andes maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door The Origional of the Andes verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met The Origional of the Andes op via info@theorigionaloftheandes.nl.

www.theorigionaloftheandes.nl is een website van The Origional of the Andes en is als volgt te bereiken:
Telefoon: +31 6 13 36 38 14
E-mailadres: info@theorigionaloftheandes.nl

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map